ANTIBAC tisztító kendő

Antibac Touchscreen Wipes

Az Antibac Keyboard Wipes törlőkendők billentyűzet mellett az egér, a vezetékes telefon, számológép tisztítására is használható. A praktikus csomagolásnak köszönhetően a kendők elférnek a táskában, vagy az
íróasztalfiókban is. A kendők könnyű és vékony anyagból készülnek, a bennük lévő folyadék pedig gyorsan szárad, tiszta, higiénikus, és foltmentes felületet biztosítva, zavaró csíkok nélkül. A kendőkben éppen annyi tisztítófolyadék van, amennyi még biztonságosan alkalmazható az elektronikus eszközök tisztításához. A folyadék szinte azonnal elpárolog, így az eszközök tisztítás után ismét használatra készek.

A kendők praktikus display dobozban kaptak helyet, így a munkahelyen belül szinte bárhol elhelyezhetőek. Az egyesével csomagolt kendők könnyen hordozhatóak, és kis helyen elférnek, így akár utazás során is hasznukat vehetjük.

  • Antibakteriális védelem 100% 100%

Antibac Touchscreen Wipes

Az Antibac Touchscreen Wipes törlőkendok érintőképernyos eszközök, például okostelefonok, tabletek, eBook olvasók tisztítására alkalmasak. A kendők könnyű és vékony anyagból készülnek, a bennük lévő folyadék pedig gyorsan szárad, tiszta, higiénikus, és foltmentes felületet biztosítva, zavaró csíkok nélkül. A kendőkben éppen annyi tisztítófolyadék van, amennyi még biztonságosan alkalmazható az elektronikus eszközök tisztításához. A folyadék szinte azonnal elpárolog, így az eszközök tisztítás után ismét használatra készek.

Kiknek ajánljuk?

Az Antibac Touchscreen Wipes érintőképernyos felülettel rendelkező elektronikus eszközök tisztítására lett kifejlesztve. A kendők használatát mindenki számára javasoljuk, akik a napi munkavégzés soránilyen eszközökkel dolgoznak (pl. irodai alkalmazottak, üzletkötok,
oktatásban és egészségügyben dolgozók, stb.)

Kiszerelés
603026 Antibac Touchscreen Wipes 95 db egyesével csomagolt kendő, display dobozban

Az Antibac Keyboard Wipes előnyei

A kendő etanol bázisú, 75%-os alkohollal van átitatva. A kendők mérete 14 x 20 cm, és 4 ml folyadékot tartalmaznak. Az egyenetlen felületek is könnyedén tisztíthatóak velük. Alkalmas elektronikus berendezések (pl. billentyűzet, egér, vezetékes telefon) tisztítására.
A kendők kis méretüknek köszönhetően bárhol tárolhatóak. Az optimális tisztításhoz használja a Touchscreen Wipes kendőkkel együtt!

Keresse kollégánkat a biztonság kedvéért!

Szakképzett kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a cége számára nélkülözhetetlen munkavédelmi ruhákat és eszközöket, mindezt a vállalata arculatának megfelelően!