Magunkról

Tisztelt leendő Partnerünk!

Büszkeséggel tölt el, hogy leírhatom, cégünk már 25 éve foglalkozik egyéni védőeszközök értékesítésével, a biztonságos munkakörnyezet megteremtésével, így azt óvjuk ami a legértékesebb az emberi egészséget!

Ennyi év alatt számos tapasztalatot rengeteg partneri kapcsolatot szereztünk. Vállalkozóként szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen nem rutinszerű feladatokat kell minden nap nyolc órában elvégeznünk, hanem változatos és kreatív munkánk van, ami valljuk be őszintén sokszor 24 órát is igényel.

Mégis minden nap újult erővel belevágunk! Ez csak akkor lehetséges, ha az ember örömét leli abban, amit csinál. Az egyik legnagyobb motiváló erő a büszkeség. Büszke vagyok arra, hogy a K3S- hez tartozom.

Büszke vagyok a 25 év alatt elért eredményeinkre, azt gondolom olyan értéket teremtettünk, amiben az emberi egészség megőrzése a legfontosabb mind partnereink mind a végső felhasználóink elégedettek lehetnek.

A megerősítések és a cégünk sikerei a legerősebb motiváló tényezők, amik nap mint nap lendületet adnak és előre visznek. Büszkék vagyunk, mert tudjuk, érdemes dolgoznunk, érdemes ezen az úton tovább haladnunk, és véghezvinnünk a kitűzött célokat.

Beszéljenek a számok

Éve a piacon

Millió bevétel

Egyedi munkaruha

Termék

Fontos Tudni!

Cégünk piacra lépése óta fejlődőképes, rugalmas, vevőközpontú és minőségorientált, amit az is bizonyít, hogy a 2003.év során minőségirányítási rendszert vezetett be az MSZ EN 9001:2001 szabványnak megfelelően.
Napjainkban az érvényben lévő MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti rendszert működtetünk.

Beszállítóinktól megköveteljük a beszállított termékek kiváló minőségét, valamint a pontos szállítási határidőt és a teljes körű dokumentáltságot.

Keresse kollégánkat a biztonság kedvéért!

Szakképzett kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a cége számára nélkülözhetetlen munkavédelmi ruhákat és eszközöket, mindezt a vállalata arculatának megfelelően!