Szemmel tartjuk biztonságát

Szemvizsgálat

A szemvizsgálat keretében objektív és szubjektív módszerekkel kerül meghatározásra a szükséges korrekció(k) mértéke. A szemvizsgálatot felsőfokú szakirányú képzettséggel rendelkező optometrista és/vagy szemész szakorvos végzi. Munkájukat a legmodernebb komputer vezérelt eszközök segítik. A vizsgálatok tervezetten, ütemezetten folynak, egy fő vizsgálati ideje kb. 10-15 perc, így a páciens munkából való kiesése minimális idejű.célokat.

Szemüvegkészítés

Az általunk forgalmazott szemüveglencsék a világ élvonalbeli gyártóinak termékei, teljes körű garanciával, és minőségi megfelelőségi tanúsítvánnyal. Anyagukat, árukat és formáikat tekintve széles választékot biztosítunk szemüvegkeretekből, melyek közül a megfelelő darab kiválasztását nagy tapasztalattal bíró kollégánk segíti. A szemüvegek elkészítését a legmodernebb gépek segítségével, évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakemberek végzik. Az elkészült szemüvegek előre egyeztetett időpontban és helyen (akár a cég 0telephelyén) kerülnek átadásra. Minden esetben személyre szabottan, egyénenként beállítva adjuk át a szemüvegeket, azok megfelelő használatával kapcsolatban teljes körű felvilágosítást adunk. Minden szemüveghez szemüvegtokot és speciális törlőkendőt adunk ajándékba.

Speciális védőszemüvegek, akár dioptriázható kivitelben is

A biztonságos munkavégzéshez elengedhetetlen speciális, dioptriás munkavédelmi szemüvegek széles skálája is rendelkezésére áll, melyek minősítettek és minden tekintetben megfelelnek az EN 166:2001 szabványnak! Partnerünk a munkabiztonságban élen járó UVEX Safety. Fontos! Mivel a szemüvegkészítéssel kapcsolatos igények és lehetőségek cégenként eltérőek lehetnek, örömmel vesszük egyéni elképzeléseiket és elkészítjük a cégre szabott speciális ajánlatunkat! A megrendelő részéről (amennyiben a szemvizsgálatot a cég telephelyén végezzük) szükséges egy legalább 5 méter hosszú helyiség, amelyben biztosított 220V-os feszültség, illetve egy másik helyiség, a szemüvegkeretek bemutatásához, megrendeléséhez. A megrendelő részéről egyéb eszköz vagy anyagi ráfordítás NEM szükséges.

Védelem tetőtől talpig

Keresse kollégánkat a biztonság kedvéért!

Egyedi munkaruha

Eszközadagoló automata

w

Szakmai tanácsadás

Szakképzett kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a cége számára nélkülözhetetlen munkavédelmi ruhákat és eszközöket, mindezt a vállalata arculatának megfelelően!