Társadalmi
szerepvállalás

LOWCO2 minősítés!

Hiszünk abban, hogy rajtunk is múlik milyen környezetben nőnek majd fel gyermekeink, ezért tartjuk fontosnak, hogy cégünk és cégünk dolgozói is magukénak érezzék és elsajátítsák a környezetbarát szemléletet.

A LowCO2 minősítést azok a vállalkozások nyerhetik el és használhatják, akik felismervén a környezetvédelem fontosságát, felmérték és részben ellentételezték karbonlábnyomukat. A LowCO2 minősítés egyet jelent a fenntartható jövő és a fenntartható üzlet iránti elköteleződéssel.

Együtt a Leukémiás Gyermekekért!

Vannak gyermekek, akik egyik napról a másikra kerülnek ide. Szüleikkel együtt felveszik a harcot a betegséggel, miközben próbálnak gyermekek maradni egy olyan helyzetben, ami sok felnőttet is összeroppant.

Az Alapítvány dolgozói több mint húsz éve minden nap együtt élnek, dolgoznak ezekkel a bátor gyermekekkel, tudják, mire van a legnagyobb szükség a gyógyuláshoz és ha az ottlétükben segítséget jelent a támogatásunk, akkor azt gondolom még sok sok éven keresztül számíthatnak Ránk.

2015, 2017 és 2018 -ban a Partnereinknek szánt év végi ajándékok összegét elkülönítettük az Együtt a Leukéiás Gyermekekért Alapítvány javára, bízva abban, hogy nagymértékben hozzá tudtunk járulni a gyermekek gyógyulásához.