Társadalmi
szerepvállalás

XV. Szóvivő bál 

Azt mondják, akinek van célja az megszállott, azt mondják, aki megszállott az sikeres. A sikeres embereket pedig nagy örömmel támogatjuk.

Ezt a megszállottságot érezztük mi is minden alkalommal amikor Szabó Gabi, Mici az új könyvéről beszélt!  

Ez egy  különleges interjúkötet melyben Mici tizenegy szóvivővel beszélget a , egy-egy kávé mellett. Tizenegy történet, tizenegy sztori, legalább tizenegy napra olvasmány negyvenen innen – azoknak, akiket érdekel a szóvivők élete, vagy szóvivők szeretnének lenni – vagy negyvenen túl azoknak, akik emlékeznek még a „hétfőn nincs TV műsor” időszakra… Mindenki számára tartogat érdekességet, ezt bátran kijelenthetjük!

LOWCO2 minősítés!

Hiszünk abban, hogy rajtunk is múlik milyen környezetben nőnek majd fel gyermekeink, ezért tartjuk fontosnak, hogy cégünk és cégünk dolgozói is magukénak érezzék és elsajátítsák a környezetbarát szemléletet.

A LowCO2 minősítést azok a vállalkozások nyerhetik el és használhatják, akik felismervén a környezetvédelem fontosságát, felmérték és részben ellentételezték karbonlábnyomukat. A LowCO2 minősítés egyet jelent a fenntartható jövő és a fenntartható üzlet iránti elköteleződéssel.

Együtt a Leukémiás Gyermekekért!

Vannak gyermekek, akik egyik napról a másikra kerülnek ide. Szüleikkel együtt felveszik a harcot a betegséggel, miközben próbálnak gyermekek maradni egy olyan helyzetben, ami sok felnőttet is összeroppant.

Az Alapítvány dolgozói több mint húsz éve minden nap együtt élnek, dolgoznak ezekkel a bátor gyermekekkel, tudják, mire van a legnagyobb szükség a gyógyuláshoz és ha az ottlétükben segítséget jelent a támogatásunk, akkor azt gondolom még sok sok éven keresztül számíthatnak Ránk.

2015, 2017 és 2018 -ban a Partnereinknek szánt év végi ajándékok összegét elkülönítettük az Együtt a Leukéiás Gyermekekért Alapítvány javára, bízva abban, hogy nagymértékben hozzá tudtunk járulni a gyermekek gyógyulásához.