Társadalmi
szerepvállalás

XV. Szóvivő bál 

Azt mondják, akinek van célja az megszállott, azt mondják, aki megszállott az sikeres. A sikeres embereket pedig nagy örömmel támogatjuk.

Ezt a megszállottságot érezztük mi is minden alkalommal amikor Szabó Gabi, Mici az új könyvéről beszélt!  

Ez egy  különleges interjúkötet melyben Mici tizenegy szóvivővel beszélget a , egy-egy kávé mellett. Tizenegy történet, tizenegy sztori, legalább tizenegy napra olvasmány negyvenen innen – azoknak, akiket érdekel a szóvivők élete, vagy szóvivők szeretnének lenni – vagy negyvenen túl azoknak, akik emlékeznek még a „hétfőn nincs TV műsor” időszakra… Mindenki számára tartogat érdekességet, ezt bátran kijelenthetjük!

Együtt a Leukémiás Gyermekekért!

Vannak gyermekek, akik egyik napról a másikra kerülnek ide. Szüleikkel együtt felveszik a harcot a betegséggel, miközben próbálnak gyermekek maradni egy olyan helyzetben, ami sok felnőttet is összeroppant.

Az Alapítvány dolgozói több mint húsz éve minden nap együtt élnek, dolgoznak ezekkel a bátor gyermekekkel, tudják, mire van a legnagyobb szükség a gyógyuláshoz és ha az ottlétükben segítséget jelent a támogatásunk, akkor azt gondolom még sok sok éven keresztül számíthatnak Ránk.

2015, 2017 és 2018 -ban a Partnereinknek szánt év végi ajándékok összegét elkülönítettük az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány javára, bízva abban, hogy nagymértékben hozzá tudtunk járulni a gyermekek gyógyulásához.