Spóroljon milliókat cégének

rendszerekben gondolkozunk
Olvasson tovább a részletekért

Mi A stockmat automata?

 

Több mint egy önkiszolgáló raktár! Automatáink naprakész, kiadó és visszavételező rendszerrel vannak ellátva, amely az irodától a gyártásig kiszolgáljá a felhasználói igényeket. Megbízható és modern felhasználóbarát kezelői felülettel rendelkezik, amely bármikor hozzáférhető az arra jogosultak számára.  100%-ban magyar gyártmány és fejlesztés, ezért rugalmasan kezelhetőek az egyedi megrendelői igények és elvárások. Bármely vállalatirányítási rendszerhez kapcsolható! 

  • Költségcsökkentés 95% 95%
  • Fogyasztói azonosíthatóság 70% 70%
  • Helytakarékosság 80% 80%

A termékadagolás Előnyei

 

3 hónap kockázatmentes tesztidőszak!

Csökkentse az eszközök pazarlásának a mértékét és spóroljon meg cégének egy újabb automata kihelyezésének az árát! Lehetősége van a nyilvántartását dolgozónként ellenőrizni. Azonnal nyomon tudja követni a termékfelvételt és a fogyások mértékét. Átlátható és megbízható eszközadatbázis, melyet az irodából kényelmesen néhány gombnyomással ellenőrizhet. Nem csak a pazarlás mértékét de az adminisztratív terheit is csökkentheti, ezáltal mindenki arra koncentrálhat, ami a feladata. Mindezek mellett karbantartóink 24 órás felügyelettel az év minden napján az Ön rendelkezésére állnak.

A változás mértékeszámokban mérkető lesz! 

Kihelyezzük ingyen az automatát! Hogyan?

Számoljuk ki!

N
l

Közvetlen gyártásba helyezhető!

Terminál

legkomplexebb tudású típusváltozatát a StockMat lapkaadagoló automatát. A StockMat automata kompakt méreteinek megtartása mellett sikerült létrehozni egy olyan platformot, mely a forgácsolási feladatok során felmerülő szerszám és lapkaigény teljes spektrumú kiadására és bérleménybe adására is alkalmas.

StockMAT ECO

Az ECO automata elsődlegesen a költséghatékonyságot szem elött tartva került megtervezésre. Kiváló ár érték arányának köszönhetően sikeresen megállja a helyét kis és közepes vállalkozásoknál ugyanúgy, mint multinacionális környezetben. Az automatára alapján az egyszerűség és a letisztultság jellemző.

StockMAT

A StockMat a spirális automata családunk alappillére. Ergonomikus kialakítású, könnyen kezelhető eszköz, amely a használótól nem igényel speciális képesítést. Az automata a felszerelt kártyaolvasója segítségével (a kártyaolvasó a megrendelő által meghatározott azonosító kártyával kompatibilis kialakítású) azonosítani képes a felhasználót.

StockMAT Lapka

legkomplexebb tudású típusváltozatát a StockMat lapkaadagoló automatát. A StockMat automata kompakt méreteinek megtartása mellett sikerült létrehozni egy olyan platformot, mely a forgácsolási feladatok során felmerülő szerszám és lapkaigény teljes spektrumú kiadására és bérleménybe adására is alkalmas.

StockMAT Lift

Egyedi fejlesztésű automatánk a sérülékeny termékek tárolására alkalmas. A megfelelő terméket az érintőképernyős kijelző segítségével könnyen kiválaszthatjuk és a termék a szállítópálya segítségével eljut a kiadó nyíláshoz. Spirálonkénti FIFO kitárazásnak köszönhetően elsőként beraktározott terméket elsőként tudjuk kivenni a gépből.

Az automatizálásról rendszerben gondolkozunk!

Visszavételező kuka

legéberebb megoldás. Visszavételező kukánkba beépítettünk egy kamerát, amely a rögzített fotókról 15 percenként mentést küld a felhőbe, így a rögzített adatok nem vesznek el. A visszavételezéshez kollégájának be kell jelentkezni, így Ön nyomon tudja követni, hogy a kidobott termékekállapotát.

Dispomat - Standard

A család legpraktikusabb tagja, akár 500 kg / tálca teherbírással képes tárolási lehetőségeket biztosítani nagyobb szerszámok, sablonok, alkatrészek számára. A függőleges ajtókialakítás vertikális mozgásra képes. Egy lemezből hajlított, porfestett ajtó határolja a kiadó nyílást. Termelő cégeknek, önkor- mányzatoknak, dokumentumok tárolására, raktárak kiváltására tökéletes megoldás

Dispomat- Szekcionált

Kölcsönözze vagy adja bérbe irodai eszközeit, kéziszerszámait vagy akár cége autóját és kövesse nyomon azok mozgását. A család legintelligensebb tagja az új generációs páternoszter rendszer. A vízszintes mozgású lamellás ajtószerkezettel ellátott berendezés lehetővé teszi a fakkonként történő nyitást. A tálcán perforált osztásokat alakítottunk ki, így egy tálcán belül különböző jogosultságok definiálhatók.

Dispomat SHG

Tökéletes megoldás, darabegységű vagy ömlesztve tárolt termékek kontrollált kiadására. Beépített magasság és súlyellenőrzés. Súlyra visszavezethető ellenőrzési funkció. 400 mm x 600 mm x 250 mm hasznos befoglaló méret tároló dobozok, melyek bármely kereskedelemben kapható tároló rekesszel helyettesíthetők. Automata ajtó, biztonsági fényfüggöny. Az automatát érintőképernyővel, felhasználóbarát felülettel láttuk el, igény szerint egyedi arculatra alakíthatóak.

Partnerünk

Keresse kollégánkat a biztonság kedvéért!

Egyedi munkaruha

Eszközadagoló automata

w

Szakmai tanácsadás

Szakképzett kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a cége számára nélkülözhetetlen munkavédelmi ruhákat és eszközöket, mindezt a vállalata arculatának megfelelően!