Spóroljon milliókat cégének

rendszerekben gondolkozunk
Olvasson tovább a részletekért

Mi A stockmat automata?

 

Több mint egy önkiszolgáló raktár! Automatáink naprakész, kiadó és visszavételező rendszerrel vannak ellátva, amely az irodától a gyártásig kiszolgáljá a felhasználói igényeket. Megbízható és modern felhasználóbarát kezelői felülettel rendelkezik, amely bármikor hozzáférhető az arra jogosultak számára.  100%-ban magyar gyártmány és fejlesztés, ezért rugalmasan kezelhetőek az egyedi megrendelői igények és elvárások. Bármely vállalatirányítási rendszerhez kapcsolható! 

  • Költségcsökkentés 95% 95%
  • Fogyasztói azonosíthatóság 70% 70%
  • Helytakarékosság 80% 80%

A termékadagolás Előnyei

 

3 hónap kockázatmentes tesztidőszak!

Csökkentse az eszközök pazarlásának a mértékét és spóroljon meg cégének egy újabb automata kihelyezésének az árát! Lehetősége van a nyilvántartását dolgozónként ellenőrizni. Azonnal nyomon tudja követni a termékfelvételt és a fogyások mértékét. Átlátható és megbízható eszközadatbázis, melyet az irodából kényelmesen néhány gombnyomással ellenőrizhet. Nem csak a pazarlás mértékét de az adminisztratív terheit is csökkentheti, ezáltal mindenki arra koncentrálhat, ami a feladata. Mindezek mellett karbantartóink 24 órás felügyelettel az év minden napján az Ön rendelkezésére állnak.

A változás mértékeszámokban mérkető lesz! 

Kihelyezzük ingyen az automatát! Hogyan?

Számoljuk ki!

N
l

Közvetlen gyártásba helyezhető!

Terminál

legkomplexebb tudású típusváltozatát a StockMat lapkaadagoló automatát. A StockMat automata kompakt méreteinek megtartása mellett sikerült létrehozni egy olyan platformot, mely a forgácsolási feladatok során felmerülő szerszám és lapkaigény teljes spektrumú kiadására és bérleménybe adására is alkalmas.

StockMAT ECO

Az ECO automata elsődlegesen a költséghatékonyságot szem elött tartva került megtervezésre. Kiváló ár érték arányának köszönhetően sikeresen megállja a helyét kis és közepes vállalkozásoknál ugyanúgy, mint multinacionális környezetben. Az automatára alapján az egyszerűség és a letisztultság jellemző.

StockMAT

A StockMat a spirális automata családunk alappillére. Ergonomikus kialakítású, könnyen kezelhető eszköz, amely a használótól nem igényel speciális képesítést. Az automata a felszerelt kártyaolvasója segítségével (a kártyaolvasó a megrendelő által meghatározott azonosító kártyával kompatibilis kialakítású) azonosítani képes a felhasználót.

StockMAT Lapka

legkomplexebb tudású típusváltozatát a StockMat lapkaadagoló automatát. A StockMat automata kompakt méreteinek megtartása mellett sikerült létrehozni egy olyan platformot, mely a forgácsolási feladatok során felmerülő szerszám és lapkaigény teljes spektrumú kiadására és bérleménybe adására is alkalmas.

StockMAT Lift

Egyedi fejlesztésű automatánk a sérülékeny termékek tárolására alkalmas. A megfelelő terméket az érintőképernyős kijelző segítségével könnyen kiválaszthatjuk és a termék a szállítópálya segítségével eljut a kiadó nyíláshoz. Spirálonkénti FIFO kitárazásnak köszönhetően elsőként beraktározott terméket elsőként tudjuk kivenni a gépből.

Az automatizálásról rendszerben gondolkozunk!

StockMAT Safe

A StockMat termékcsalád egyik legegyedibb tagja, mely az előírásoknak megfelelően alkalmas tűz és robbanásveszélyes hajtógázokkal ellátott spray flakonok biztonságos adagolására. A rendszer érzékeli a flakonokban lévő gázok szivárgását és 20% gáz sűrűségű koncentrációnál a piros jelzőlámpa fényjelzést ad; figyelmeztet a gép ellenőrzésére és szellőztetésére. 40% gáz sűrűségű koncentrációnál az automata kikapcsol; szakember segítségével a szerviz ajtó kinyitásával a hibás és/vagy veszélyt jelentő termék eltávolítható, szellőztetést követően a gép belseje gázmentessé tehető.

Dispomat - Standard

A család legpraktikusabb tagja, akár 500 kg / tálca teherbírással képes tárolási lehetőségeket biztosítani nagyobb szerszámok, sablonok, alkatrészek számára. A függőleges ajtókialakítás vertikális mozgásra képes. Egy lemezből hajlított, porfestett ajtó határolja a kiadó nyílást. Termelő cégeknek, önkor- mányzatoknak, dokumentumok tárolására, raktárak kiváltására tökéletes megoldás

Dispomat- Szekcionált

Kölcsönözze vagy adja bérbe irodai eszközeit, kéziszerszámait vagy akár cége autóját és kövesse nyomon azok mozgását. A család legintelligensebb tagja az új generációs páternoszter rendszer. A vízszintes mozgású lamellás ajtószerkezettel ellátott berendezés lehetővé teszi a fakkonként történő nyitást. A tálcán perforált osztásokat alakítottunk ki, így egy tálcán belül különböző jogosultságok definiálhatók.

Dispomat SHG

Tökéletes megoldás, darabegységű vagy ömlesztve tárolt termékek kontrollált kiadására. Beépített magasság és súlyellenőrzés. Súlyra vissza -vezethető ellenőrzési funkció. 400 mm x 600 mm x 250 mm hasznos befoglaló méret tároló dobozok, melyek bármely kereskedelemben kapható tároló rekesszel helyet -tesíthetők. Automata ajtó, bizton-sági fényfüggöny. Az automatát érintőképernyővel, felhasználó-barát felülettel láttuk el, igény szerint egyedi arculatra ala-kíthatóak.

Visszavételező kuka

legéberebb megoldás. Visszavételező kukánkba beépítettünk egy kamerát, amely a rögzített fotókról 15 percenként mentést küld a felhőbe, így a rögzített adatok nem vesznek el. A visszavételezéshez kollégájának be kell jelentkezni, így Ön nyomon tudja követni, hogy a kidobott termékekállapotát.

Partnerünk

Keresse kollégánkat a biztonság kedvéért!

Egyedi munkaruha

Eszközadagoló automata

w

Szakmai tanácsadás

Szakképzett kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a cége számára nélkülözhetetlen munkavédelmi ruhákat és eszközöket, mindezt a vállalata arculatának megfelelően!