PORTWEST TERMÉKEK KÉSZLETRŐL

Büszkék vagyunk rá, hogy az egyik legnépszerűbb munkavédelmi eszköz gyártó, a nemzetközi és a magyar piacon is elismert Portwest termékeinek kiemelt disztribútora, forgalmazója vagyunk. Legyen az bármilyen Portwest munkaruházat, munkavédelmi cipő és egyéb eszköz, a K és 3S Kft. kiemelt partneri státuszának köszönhetően közvetlen raktárkészlet hozzáféréssel rendelkezik, ezáltal rövid határidővel és kedvező áron biztosítja Önnek és munkavállalóinak a munkavédelem szükséges eszközeit.

 

A PORTWEST 2024-ES ÚJDONSÁGA: RUN@WORK a BASE-től
Sportos és fejlett technológiát alkalmazó munkavédelmi lábbeli, amelyet a kényelem és a biztonság jegyében terveztek. A versenysportból merített inspiráció, a nyers stílust, az élénk színeket, a fokozott alátámasztást és a természetes mozgást biztosítják a dolgozók számára.

 

A BASE-ről
Az első naptól kezdve a komfort inspirálta a Base Protection-t. A vállalat biztonsági védőlábbelit gyárt, kombinálva a technológiát és a funkcionális követelményeket, hogy megoldást biztosítson a professzionális és igényesebb ügyfeleknek.

Töltse le a katalógust!

Akár a Base munkavédelmi lábbeli kínálatából választanak, akár más Portwest munkavédelmi cipő, bakancs, munkaruha, kabát, aláöltözet stb. szükséges dolgozói számára, munkatársaink közvetlenül a gyártótól szerzik be Önnek az igényeinek megfelelő védőeszközt. Országos kiszállításunknak köszönhetően Önnek nem szükséges egy munkavédelmi bolt felkeresésével vagy munkaruha webáruház hosszadalmas böngészésével fáradnia. Sok esetben közvetlenül a Portwest raktárából szállítunk Önnek. Sőt, ha rendelkezik eszközkiadó automatával, akkor megszokott Portwest termékeit a felhasználás ütemében töltjük fel Önnek. De üzemeltetünk kihelyezett raktérkészletet konszignációs raktár formájában is. Ha nem tudja pontosan, hogy melyik termék a legmegfelelőbb dolgozói számára, kollégáink évtizedes tapasztalatunkra alapozva, az iparághoz és a cég folyamataihoz, valamint adminisztrációs és pénzügyi elvárásaihoz igazodva szakmai tanácsadással segítik a választást, vagy javasolnak optimális megoldást Önnek.

Ajánlatkérés

Akár azonnali beszerzési igénye van, akár folyamatos munkavédelmi eszköz ellátást igényel, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen ajánlatot, vagy szakmai konzultációt!