TiCKLESS WORK PRO

A TICKLESS® WORK PRO ideális megoldás a kullancsok távol tartására káros vegyi anyagok használata nélkül erdős vagy bokros területen végzett munka során a biztonságos munkakörnyezet megteremtésére. Csak rögzítse ruházatára, és a készülék vegyi anyagok kibocsájtása nélkül tartja távol a veszélyes vérszívókat.

Hatása kétszer olyan erős, mint a többi hordozható TICKLESS® készüléké a dupla transzduktornak köszönhetően.

A TERMÉK MÁRCIUS VÉGÉTŐL ELÉRHETŐ!

 

KISZÁLLÍTÁS minimum 3 DB megrendelése esetén

Ingyenes kiszállítás

9990 Ft +áfa/db

h

Lógózható, 1000 db felett

d

Minimum rendelés 3 db

Professzionális felhasználásra.

A TICKLESS® által kibocsájtott ultrahang impulzusok érzékelhetetlenek az ember és állatok számára, de zavarják a kullancsokat a tájékozódásban, így tartva őket távol. Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket vagy illatanyagot, biztonságosan használható mindenki számára. Elsődlegesen megelőzésre szolgál.

A TICKLESS® technológia hatékonyságát az olaszországi Camerino Egyetem Orvosi Mikrobiológiai és Fertőző Betegségek Laboratóriumában elvégzett klinikai kutatás bizonyította.

A TICKLESS® WORK PRO:

HASZNÁLATA: Húzza ki a nyelvecskét a készülék aktiválásához. A be- illetve kikapcsoláshoz nyomja be a gombot: 4 rövid zöld villanás a bekapcsolást, míg a hosszú piros villanás a kikapcsolást jelzi. Bekapcsolt állapotban a fény kb. 5 percenként felvillan. 8 órányi folyamatos működés után a készülék automatikusan kikapcsol, a következő használat előtt be kell kapcsolni. A TICKLESS® kullancsriasztót a rajta lévő csipesszel, vagy a nyíláson átvezetett zsinórral kell a ruházathoz rögzíteni. A kibocsájtott ultrahang-hullámokat ne fojtsa el azzal, hogy zsebbe, vagy táskába teszi a készüléket.

A készülék átlagos időjárási körülmények között körülbelül 3000 órán keresztül működik, hatótávolsága kb. 3 méter.

A termék nem vízálló, de nedvességgel szemben fokozottan ellenálló (IP31). Vízzel való érintkezés után az eszköz azonnali kiszárítása javasolt és utána tovább használható. Kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. 

 

 

 

Keresse kollégánkat a biztonság kedvéért!

Szakképzett kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a cége számára nélkülözhetetlen munkavédelmi ruhákat és eszközöket, mindezt a vállalata arculatának megfelelően!