TÁRSADALMI HITVALLÁSUNK

A gazdaság felelős szereplőjeként és magánemberekként egyaránt hiszünk abban, hogy rajtunk is múlik, hogy milyen lesz a jövő. Célunk, hogy a munkavállalói és az emberi jóllét fenntarthatóvá váljon. A fenntarthatóság szempontjából a környezeti, a társadalmi és a vállalatirányítási területeket egyaránt fontosnak tartjuk.

Ennek keretében lényeges számunkra, hogy cégünk, munkatársaink és beszállítóink is magukénak érezzék és elsajátítsák a gondoskodó szemléletet: minden évben gondolunk a rászorulókra!

GYERMEKGYÓGYÍTÓK

2023-ban a Gyermekgyógyítókat (Magyar Gyermekonkológiai Hálózat) támogattuk, akik az ország 8 pontján küzdenek azért, hogy a daganatos gyermekek mindenhol ugyanolyan esélyekkel gyógyuljanak. Támogatásunk hozzájárult ahhoz, hogy a gyógyításhoz szükséges modern eszközöket szerezzen be a szervezet és szakembereik folyamatos képzést kaphassanak, valamint innovatív, személyre szabott terápiákat vezessenek be.

www.gyermekdaganat.hu/

MAGYAR ÉLELMISZERBANK EGYESÜLET

2022-ben a Magyar Élelmiszerbank Egyesület különleges kezdeményezéséhez csatlakoztunk, és ezáltal támogatásban részesítettünk több száz rászorulót.

Partnereink az Élélmiszerbank kézműves kekszcsomagjait kapták tőlünk ajándékba karácsonykor. Minden egyes doboz kekszet a JótéKonyha szakácsai és önkéntesei készítettek, melyeknek megvásárlásával segítő élelmiszercsomagok összeállítását tettü lehetővé, hogy a nélkülözők asztalára is kerülhessen étel karácsonykor. Így az édes pillanatokon túl a közös segítségnyújtás örömével is megajándékoztuk partnereinket az ünnepi időszakban.

www.elelmiszerbank.hu/

EGYÜTT A LEUKÉMIÁS GYERMEKEKÉRT!

Vannak gyermekek, akiknek egyik napról a másikra kell szembenézniük egy szörnyű betegséggel. Szüleikkel együtt veszik fel a harcot ellene, miközben próbálnak gyermekek maradni egy olyan helyzetben, ami sok felnőttet is összeroppant.

Az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány dolgozói több mint húsz éve minden nap együtt élnek, dolgoznak ezekkel a bátor gyermekekkel. Tudják, mire van a legnagyobb szükség a gyógyuláshoz.

Azzal az őszinte hittel támogatjuk az alapítványt 2015 óta, hogy ehhez érezhető mértékben mi is hozzájárulunk.

https://leukemias.hu