Mi a stockmat automata?

Több mint egy önkiszolgáló raktár!

Automatáink naprakész kiadó és visszavételező rendszerrel ellátottak, amely az irodától a gyártásig kiszolgálja a felhasználói igényeket.

Megbízható és modern felhasználóbarát kezelői felülettel rendelkezik, amely bármikor hozzáférhető az arra jogosultak számára. 100%-ban magyar gyártmány és fejlesztés, ezért rugalmasan kezelhetőek az egyedi megrendelői igények és elvárások.

Bármely vállalatirányítási rendszerhez kapcsolható!

A termékadagolás előnyei

3 hónap kockázatmentes tesztidőszak!

Csökkentse észszerűen az eszközfelhasználás mértékét, és spórolja meg cégének egy újabb automata kihelyezésének az árát! Lehetősége van a nyilvántartását dolgozónként ellenőrizni. Azonnal nyomon tudja követni a termékfelvételt és a fogyások mértékét. Átlátható és megbízható eszközadatbázis, melyet az irodából kényelmesen néhány gombnyomással ellenőrizhet. Nem csak a felhasználás mértékét, de az adminisztratív terheit is csökkentheti, ezáltal mindenki arra koncentrálhat, ami a feladata. Mindezek mellett karbantartóink 24 órás felügyelettel az év minden napján az Ön rendelkezésére állnak.

A változás mértéke számokban mérhető lesz!

Kihelyezzük INGYEN az automatát! Hogyan? Számoljuk ki!

eszközkiadó_ikon_01
eszközkiadó_ikon_02
eszközkiadó_ikon_03
eszközkiadó_ikon_04

Közvetlen gyártásba helyezhető!

TERMINÁL

A család legkisebb tagja a Stock Terminál, amely egy érintőképernyős vezérelhető intelligens raktárkezelő program alkalmazásával nem csak leegyszerűsíti a raktárkészlet kezelését, hanem annak mozgását is könnyen nyomon tudja követni és visszaellenőrizni.

 

STOCKMAT

A StockMat a spirális automata családunk alappillére. Ergonomikus kialakítású, könnyen kezelhető eszköz, amely a használótól nem igényel speciális képesítést. Az automata a felszerelt kártyaolvasója segítségével azonosítani képes a felhasználót.

 

STOCKMAT LAPKA

A legkomplexebb tudású típusváltozatát a StockMat lapkaadagoló automata. A StockMat automata kompakt méreteinek megtartása mellett sikerült létrehozni egy olyan platformot, amely a forgácsolási feladatok során felmerülő szerszám és lapkaigény teljes spektrumú kiadására és bérleménybe adására is alkalmas.

 

STOCKMAT LIFT

Egyedi fejlesztésű automatánk a sérülékeny termékek tárolására alkalmas. A megfelelő terméket az érintőképernyős kijelző segítségével könnyen kiválaszthatjuk, és a termék a szállítópálya segítségével eljut a kiadó nyíláshoz. Spirálonkénti FIFO kitárazásnak köszönhetően az elsőként beraktározott terméket elsőként tudjuk kivenni a gépből.

Az automatizálásról rendszerben gondolkozunk!

STOCKMAT SAFE

A StockMat termékcsalád egyik legegyedibb tagja, mely az előírásoknak megfelelően alkalmas tűz- és robbanásveszélyes hajtógázokkal ellátott spray flakonok biztonságos adagolására. A rendszer érzékeli a flakonokban lévő gázok szivárgását és 20% gáz sűrűségű koncentrációnál a piros jelzőlámpa fényjelzést ad: figyelmeztet a gép ellenőrzésére és szellőztetésére. 40% gáz sűrűségű koncentrációnál az automata kikapcsol: szakember segítségével a szerviz ajtó kinyitásával a hibás és/vagy veszélyt jelentő termék eltávolítható, szellőztetést követően a gép belseje gázmentessé tehető.

 

DISPOMAT – STANDARD

A család legpraktikusabb tagja, akár 500 kg/tálca teherbírással képes tárolási lehetőségeket biztosítani nagyobb szerszámok, sablonok, alkatrészek számára. A függőleges ajtókialakítás vertikális mozgásra képes. Egy lemezből hajlított, porfestett ajtó határolja a kiadónyílást. Termelő cégeknek, önkormányzatoknak, dokumentumok tárolására, raktárak kiváltására tökéletes megoldás.

DISPOMAT – SZEKCIONÁLT

Kölcsönözze vagy adja bérbe irodai eszközeit, kéziszerszámait vagy akár cége autóját, és kövesse nyomon azok mozgását. A család legintelligensebb tagja az új generációs páternoszter rendszer. A vízszintes mozgású lamellás ajtószerkezettel ellátott berendezés lehetővé teszi a fack-onként történő nyitást. A tálcán perforált osztásokat alakítottunk ki, így egy tálcán belül különböző jogosultságok definiálhatók.

DISPOMAT – SHG

Tökéletes megoldás darabegységű vagy ömlesztve tárolt termékek kontrollált kiadására. Beépített magasság és súlyellenőrzés. Súlyra visszavezethető ellenőrzési funkció. 400 mm x 600 mm x 250 mm hasznos befoglaló méret tároló dobozok, melyek a kereskedelemben kapható bármely tároló rekesszel helyettesíthetők. Automata ajtó, biztonsági fényfüggöny. Az automatát érintőképernyővel, felhasználóbarát felülettel láttuk el. Igény szerint egyedi arculatra alakítható.

 

VISSZAVÉTELEZŐ KUKA

A legéberebb megoldás. Visszavételező kukánkba beépítettünk egy kamerát, amely a rögzített fotókról 15 percenként mentést küld a felhőbe, így a rögzített adatok nem vesznek el. A visszavételezéshez kollégájának be kell jelentkezni, így Ön nyomon tudja követni a kidobott termékek állapotát.

Partnerünk

Ajánlatkérés

Szakképzett kollégáink segítenek Önnek kiválasztani a munkavállalói számára optimális munkavédelmi eszközöket és szolgáltatásainkat.